Om oss
Biografi
Konsert i Garsås
Kontakt oss
Nyttige linker
TFMUSIC
e-mail me

Biografi

Lene.jpeg

Lene Terese Beck, obo

Lene kommer fra Fredrikstad og studerte ved Griegakademiet i Bergen med obo som hovedinstrument. Hun hadde eksamen våren 2000. Lene jobber nå på Schlagerforlaget i Oslo som instrumentreperatør. I tillegg er hun frilans-musiker med oppdrag i blant annet Forsvarets Stabsmusikkorps, Ålesund Symfoniorkester og ved Oslo Nye Teater. Lene har vært med i Trio AnTaLé siden etableringen i 1999.

Image11.jpg

Tarjei Fjørtoft, klarinett

Tarjei kommer fra Lillehammer og studerte ved Griegakademiet i Bergen med klarinett som hovedinstrument. Han hadde eksamen våren 1999. Tarjei bor nå i Kristiansand og jobber ved Kristiansand kulturskole og har ansvar for blant annet Den Kulturelle skolesekken i Kristiansand kommune. Tarjei har vært med i Trio AnTaLé siden etableringen i 1999 og er i dag daglig leder gjennom sitt foretak TFMUSIC.

Jaran Stenvik, fagott

Jaran kommer fra Sandefjord og er oppvokst i Stavern. Han studerte ved Universitet i Oslo og tok musikk mellomfag med klaver som hovedinstrument. Senere studerte han fagott ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater i Hannover, Tyskland. Jaran jobber nå som fagottist ved Den Norske operas orkester. Jaran har vært med i Trio AnTaLé siden 2003.